Κοινοποίηση


Στη φυλακή παραμένουν ο νέος δήμαρχος Χιμάρας Φρέντι Μπελέρης και ο συνεργάτης του Παντελής Κοκαβέσης.

Το Ειδικό Δικαστήριο κατά της Διαφθοράς και του Οργανωμένου Εγκλήματος συνεδρίασε σήμερα και αποφάσισε την παραμονή στη φυλακή και για τον Φρέντι Μπελέρη και για τον Παντελή Κοκαβέση, σύμφωνα με το himara.gr.

Η εισαγγελέας κατά της διαφθοράς Αταλάντα Ζεκίρι, αποφάσισε να απαγγείλει κατηγορίες, παρότι, όπως αναφέρεται δεν υπάρχουν ουσιαστικά ενοχοποιητικά στοιχεία «για διαφθορά στις εκλογές» που ήταν και η αιτία της σύλληψής τους.

Η πλευρά του Φρέντι Μπελέρη υποστήριξε ότι δεν υπάρχουν στοιχεία που να τον ενοχοποιούν. Τις τελευταίες ημέρες οι κάτοικοι της Χειμάρρας κάνουν λόφο για μια άνευ προηγούμενου σκευωρία της κυβέρνησης Ράμα κατά του Φρέντι Μπελέρη.

Πάντως, νωρίτερα ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας, Νίκος Δένδιας, αναφέρθηκε στο ζήτημα της κράτησης του Φρέντι Μπελέρη στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων που λαμβάνει χώρα στις Βρυξέλλες.

Για την ακρίβεια, ο Νίκος Δένδιας δήλωσε πως «Σήμερα θα συζητήσουμε με τους συναδέλφους στο Συμβούλιο το θέμα των Δυτικών Βαλκανίων. Θα έχω έτσι την ευκαιρία να θέσω ξεκάθαρα το θέμα της κράτησης του εκλεγμένου Δημάρχου Χειμάρρας, του κυρίου Μπελέρη. Από εκεί και πέρα, έχω την πρόθεση να συναντηθώ αμέσως μετά με την Αλβανίδα ομόλογό μου. Νομίζω ότι θα είναι μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συνομιλία».



Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.