Κοινοποίηση


Μετά από πολυήμερη νοσηλεία στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς», ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας Λάζαρος Λασκαρίδης έχασε τέλικα τη μάχη για τη ζωή.

Έπεσε από μπαλκόνι όταν υποχώρησε το κάγκελο

Υπενθυμίζεται ότι ο Λάζαρος Λασκαρίδης στις 27 Απριλίου βρισκόταν σε μια εκδήλωση στη Δημοτική Βιβλιοθήκη της πόλης. Εκεί, κάποια στιγμή βγήκε έξω σε ένα εσωτερικό μπαλκόνι του κτιρίου. Στηρίχθηκε σε ένα κάγκελο το οποίο υποχώρησε με αποτέλεσμα να πέσει να πέσει στο κενό.

Τραυματίστηκε στο κεφάλι και άμεσα στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες οι οποίοι κατάφεραν να τον απεγκλωβίσουν καθώς το σημείο ήταν δύσβατο. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», όπου υπεβλήθη σε χειρουργείο.

Όλο αυτό το διάστημα έδινε μάχη να κρατηθεί στη ζωή έχοντας βαριά τραύματα, ωστόσο , όπως έγινε σήμερα το πρωί γνωστό δεν τα κατάφερε και υπέκυψε βυθίζοντας στο πένθος ολόκληρη την οικογένειά του.

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.