Κοινοποίηση


Έφυγε σε ηλικία 73 ετών από τη ζωή ο δημοσιογράφος Χρήστος Μεσσήνης, σκορπίζοντας θλίψη στον χώρο των μέσων μαζικής ενημέρωσης. «Κύρια μέριμνά του η διαφύλαξη των αξιών και της δεοντολογίας του επαγγέλματος», αναφέρει, μεταξύ άλλων, σε ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΑ.

Ο δημοσιογράφος Χρήστος Μεσσήνης γεννήθηκε στην Καρυά Λευκάδας το 1950, όπου και τελείωσε το εξατάξιο Γυμνάσιο. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ, ο Χρήστος Μεσσήνης τον Ιούλιο του 1970, άρχισε να εργάζεται ως εσωτερικός συντάκτης στην εφημερίδα «Ακρόπολις», ενώ από το 1971 ξεκίνησε η συνεργασία του με την οικονομική εφημερίδα «Εξπρές».

Στη συνέχεια εργάστηκε στις εφημερίδες «Αυγή», «Νέα Ελλάδα», «Ριζοσπάστης», «Αθηναϊκή», «Βραδυνή», τα περιοδικά «Αθηνόραμα» και «Πολιτικά Θέματα», ενώ το 1979 ήταν η αρχή της συνεργασίας του με το «Βήμα».

Εργάστηκε επίσης, στην «Ελευθεροτυπία», την «Εγνατία» και τέλος στα «Νέα».

Όπως τονίζει η ΕΣΗΕΑ, «ο Χρήστος Μεσσήνης εργάστηκε με ευσυνειδησία και επαγγελματισμό, ενώ αποτελούσε πάντοτε κύρια μέριμνά του η διαφύλαξη των αξιών και της δεοντολογίας του επαγγέλματος».

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης, «συλλυπείται βαθύτατα τους οικείους του και αποχαιρετά τον εκλεκτό συνάδελφο».

Η κηδεία του Χρήστου Μεσσήνη θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 18 Μαΐου, στις 10 το πρωί στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη στον Νέο Βουτζά.

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.