Κοινοποίηση


Επιχειρηματίας από την Πάτρα φαίνεται ότι έκλεισε εν μία νυκτί την επιχείρησή του, όντας πνιγμένος από τα χρέη, και εντοπίστηκε 14 χρόνια αργότερα από οφειλέτες του, όντας πλέον παπάς.

Σύμφωνα με τα σχετικά στοιχεία που παρουσίασε το Mega, ο ιερωμένος διατηρούσε κατάστημα με υποδήματα στην Πάτρα αλλά δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του και τελικώς έκλεισε την επιχείρησή του.

Ένα από τα φερόμενα ως θύματά του, τον εντόπισε μέσω Facebook και επικοινώνησε μαζί του καθώς, όπως καταγγέλλει, του χρωστάει περισσότερα από 50.000 ευρώ.

«Τον ψάχναμε, δεν μπορούσαμε να τον βρούμε και μετά τυχαία εγώ μετά από χρόνια, τον ανακάλυψα μέσω Facebook. Με έτρωγε, τόσα χρόνια με έτρωγε και δεν μπορούσα να το αφήσω και έτσι. Η πλάκα είναι ότι με απειλούσε κιόλας πέρυσι που τον βρήκα ότι θα μου κάνει και μήνυση ότι τον απειλώ» επεσήμανε το άτομο αυτό, στο ίδιο μέσο.

«Ήταν ο ίδιος, πήγα και τον βρήκα και μου λέει: “Κοίταξε να σου πω, επειδή φοράω το πετραχήλι, εγώ είμαι αυτός ο οποίος ψάχνεις. Δεν έχω τίποτα, έχω 6 παιδιά, έχω το ένα, έχω το άλλο”. Προφανώς, για να γλιτώσει και να έχει έναν σίγουρο μισθό, βέβαια το εμπόρευμα ήταν εξαφανισμένο» συμπλήρωσε ο ίδιος, εξηγώντας πως έδινε εμπόρευμα στον επιχειρηματία – τότε – μέχρι που κάποια στιγμή δεν είχε να τον πληρώσει.

«Έπαιρνε εμπόριο από εμένα, το οποίο κάποια στιγμή δεν μπορούσε να το πληρώσει. Τα έδινε λίγα λίγα, έκανε αντικατάσταση επιταγών, συνεχίζαμε να του δίνουμε εμπόρευμα μπας και σώσουμε τα προηγούμενα. Και εξαφανίστηκε, σε ένα βράδυ μέσα το έκλεισε το μαγαζί» δήλωσε.

Η απάντησή του παπά

Κατά τον τηλεοπτικό σταθμό, ο ιερωμένος φαίνεται ότι χρωστάει περί το 1.000.000 ευρώ σε διάφορα άτομα, με τον ίδιο ωστόσο να διαψεύδει.

«Η ψυχή ανήκει στον Κύριο, στον Θεό. Αλίμονο αν είχα πάρει και αν μου είχαν δώσει 1.000.000 ευρώ. Δίνει κανένας 1.000.000 ευρώ; Ποιος θα μου έδινε 1.000.000 ευρώ;» διερωτήθηκε, μιλώντας στο Mega.

Ισχυρίστηκε πως έχει κάνει ρύθμιση για τα χρέη του και καταβάλει κάποιο ποσό κάθε μήνα.

«Καταβάλω 200 ευρώ τον μήνα, ανελλιπώς από τον Ιούνιο. Όταν έχεις μία συμφωνία, έχεις και μία ρύθμιση. Τι άλλο να κάνεις; Να δώσω την ψυχή μου; Ανά πάσα στιγμή κάποιος δικαστικός κλητήρας μπορεί να βρει τη διεύθυνσή μου. Όλα μου τα στοιχεία είναι διαθέσιμα. Ξέρουν πού μένω».

Δικηγόρος ενός εκ των φερόμενων θυμάτων του ανέφερε πως το συγκεκριμένο άτομο «έχει καταστρέψει οικογένειες» και άτομα έχουν χάσει σπίτια.

«Το θέμα είναι ότι αγωνιούν οι άνθρωποι, θα πληρωθούν;» διερωτήθηκε και αναφέρθηκε στο ακατάσχετο που υπάρχει πλέον, λόγω του επαγγέλματός του.

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.