Κοινοποίηση


Στην εκπομπή “Mini Καύσωνας” και την τηλεόραση του MEGA μίλησε το πρωί της Πέμπτης ο ηθοποιός Θανάσης Κουρλαμπάς.

Μετά από περίπου 9 μήνες προβολής, οι “Άγριες Μέλισσες” φτάνουν στο τέλος τους. Η δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1, που ξεχώρισε για πολλούς λόγους και καθήλωσε τους τηλεθεατές, θα προβάλει απόψε, Πέμπτη (16/07), στις 22:45 το τελευταίο της επεισόδιο για φέτος.

Ο τηλεοπτικός “Κλεομένης” χαρακτήρισε ως επιτυχημένη θεατρικά και τηλεοπτικά την περασμένη σεζόν, ενώ μίλησε για τις δυσκολίες και τα εμπόδια που είχε να αντιμετωπίσει κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1, κάνοντας λόγο για “10ωρα γυρίσματα και αμείλικτους χρόνους”.

“Επιτυχία είναι ό,τι πάει καλά και έχει απήχηση στον κόσμο. Πάντα όμως το θέατρο είναι η αγάπη του ηθοποιού. Το θέατρο είναι το κατ’ εξοχήν πλαίσιο ενός ηθοποιού, γιατί εκεί μπορεί να δείξει όλη του τη γκάμα και είναι σε μια διαδικασία που είναι άμεση με τον θεατή” τόνισε.

Ενώ σε ό,τι αφορά στην προετοιμασία της καθημερινής σειράς υποστήριξε: “είχαμε 10ωρα γυρίσματα και αμείλικτους χρόνους. Δεν είναι εύκολα. Δύσκολο το επάγγελμα. Όχι μόνο του ηθοποιού, αλλά και όλου του συνεργείου”.

Ακόμα, ο ηθοποιός μίλησε για το πώς πρέπει να αντιμετωπίζεται ένας ρόλος αλλά και στην ανταπόκριση του κοινού, δηλώνοντας: “όταν ασχολείσαι με έναν ρόλο, πρέπει να τον γνωρίζεις και να μπαίνεις μέσα σε αυτόν. Εάν ο ηθοποιός δεν αγαπήσει το ρόλο που θα κάνει, θα είναι δύσκολο να τον ερμηνεύσει. Δεν εννοώ να ταυτιστεί με το ρόλο, αλλά να τον καταλάβει” δήλωσε ο αγαπημένος ηθοποιός.

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.