Κοινοποίηση


Το περασμένο Σαββατοκύριακο (11-12 Δεκεμβρίου) η δημοσιογράφος Σάσα Σταμάτη πήγε στο θέατρο «Ακροπόλ» προκειμένου να παρακολουθήσει την παράσταση «Ο Κουρέας της Σεβίλλης» σε σκηνοθεσία Σοφίας Σπυράτου με πρωταγωνιστές τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και τον Φάνη Μουρατίδη.

Ωστόσο, παράσταση δεν είδε, καθώς ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος της διεμήνυσε πως αν δεν φύγει από το θέατρο, η παράσταση δεν πρόκειται να γίνει. Η δημοσιογράφος έλαβε το μήνυμα και αποχώρησε από την παράσταση διακριτικά.

Το περιστατικό αυτό επιβεβαίωσε στο NEWS 24/7 ο ίδιος ο πρωταγωνιστής. Αξίζει να σημειωθεί πως το συμβάν αυτό έρχεται μερικές μέρες μετά τη διακοπή παράστασης του Χριστόφορου Ζαραλίκου από τη Σάσα Σταμάτη στο θέατρο «Τζένη Καρέζη».

“Στο Στόμα Του Λάκη” κάνει πρεμιέρα! Από σήμερα και κάθε Πέμπτη, ο μοναδικός Λάκης Λαζόπουλος θα σχολιάζει καυστικά όσα συμβαίνουν γύρω μας! Άκουσε το Podcast και κάνε εγγραφή σε Spotify, Apple Podcasts για να μη χάνεις επεισόδιο!

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις



Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.