Κοινοποίηση


Οργισμένοι οι χρήστες του Twitter για τις αλλεπάλληλες υποθέσεις βιασμών και σeξουαλικής κακοποίησης, που βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Η νέα σοκαριστική καταγγελία βιασμού σε βάρος 24χρονης σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη έφερε ξανά στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας τις υποθέσεις σeξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης, όπως αυτές αναδείχθηκαν μέσα από τις καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου, που ουσιαστικά ήταν το έναυσμα για τη δημιουργία του ελληνικού # MeToo.

Τις τελευταίες ημέρες, το σχετικό χάσταγκ «εκτινάχθηκε» στο Twitter με χιλιάδες σχόλια χρηστών, που μιλούν για όλες αυτές εκείνες τις υποθέσεις που εμφανίζονται με όλο και μεγαλύτερη συχνότητα στη δημοσιότητα.

Θέση πήρε και η Ναταλία Γερμανού, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα πως «ένα πράγμα όμως για όλους μας, παραμένει σταθερό, το σeξ χωρίς συναίνεση είναι βιασμός».

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που αναφέρονται σε όσους επιχειρούν με τις θέσεις τους να «ξεπλύνουν» βιαστές.



Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.