Κοινοποίηση


Το γύρο του διαδικτύου κάνει από χθες ένα βίντεο το οποίο αναρτήθηκε στο Facebook και έχει προκαλέσει εκατοντάδες σχόλια οργής από αγανακτισμένους πολίτες.

Ο λόγος για το οπτικό υλικό που δείχνει δύο επίδοξους διαρρήκτες με μάσκες προστασίας να κατευθύνονται άνετοι προς την είσοδο ισόγειας κατοικίας στο Χαλάνδρι το πρωί της Τετάρτης προσπαθώντας να εισβάλουν σε αυτή.

Η απόπειρά τους, όμως στέφθηκε με πλήρης αποτυχία καθώς εν τέλει δεν μπήκαν μέσα στο σπίτι. Σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος που μίλησε στο protothema.gr, οι δυο διαρρήκτες κατάφεραν να παραβιάσουν την κύρια είσοδο της πολυκατοικίας στην οποία κατοικείται μόνο το δικό της διαμέρισμα και ακόμα ένα περιστασιακά.

«Δεν μπήκαν όμως μέσα στο διαμέρισμά μας ίσως γιατί άκουσαν θόρυβο από ένα ανοιχτό ραδιόφωνο που είχαμε αφήσει» εξηγεί. Οι κινήσεις των δυο διαρρηκτών καταγράφηκαν από την κάμερα στο θυροτηλέφωνο της εισόδου της πολυκατοικίας.

Οι κινήσεις των δυο διαρρηκτών, όπως θα δείτε, καταγράφονται καρέ καρέ από την κάμερα στο θυροτηλέφωνο της οικίας.

Κάποια στιγμή κι ενώ οι δυο άγνωστοι άντρες έχουν πλησιάσει στην πόρτα του σπιτιού, το πρόσωπο του ενός αποκαλύπτεται, καθώς του πέφτει η μάσκα. Απτόητοι, βγάζουν ένα κατσαβίδι και ανοίγουν την πόρτα σε χρόνο μηδέν. Μάλιστα, ο ένας, πριν εισέλθει στην οικία, ρίχνει μπουνιά στο θυροτηλέφωνο, για να καταστρέψει την κάμερα, χωρίς όμως επιτυχία.


Πηγή

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.