Κοινοποίηση

Νέα ανακοίνωση της Ομόνοιας Βογατσικού για το ζήτημα που έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες με τιν προπονητή του Μέγα Αλέξανδρου Καλλιθέας, Θόδωρο Βόλτση.

Από την πλευρά του συλλόγου μας θεωρήσαμε πως το θέμα του ημιτελικού έχει λήξει αλλά απ’ ότι φάνηκε κάναμε λάθος… Αν και ξέρουμε ότι κουράσαμε τον κόσμο που παρακολουθεί το γεγονός αλλά επειδή κουράστηκαμε και εμείς με με όλα όσα γίνονται είμαστε αναγκασμένοι για άλλη μια φορά να πάρουμε θέση.
Μετά την πρώτη μας ανακοίνωση ο κ. Βόλτσης επικοινώνησε με τον παίκτη μας Σ. Μάκρη και του ζήτησε συγγνώμη για όλα όσα συνέβησαν. Ο παίκτης μας δέχθηκε την συγγνώμη του και ερωτήθηκε αν συμφωνεί να βγει μια ανακοίνωση από την πλευρά του κ. Βόλτση, η οποία θα αναφέρει πως το συμβάν έλαβε τέλος μετά την συγγνώμη που ζήτησε ο προπονητής της Καλλιθέας στον παίκτη μας.
Η ανακοίνωση όμως που βγήκε μόνο αυτό δεν έλεγε… Ο Σ. Μακρής λοιπόν, δεν διαψεύδει τα όσα συνέβησαν στον ημιτελικό και δεν συμφώνησε στο να βγει μια ανακοίνωση – διάψευση των γεγονότων.
Δεν δεχόμαστε να θίγεται έτσι ο σύλλογός μας αλλά κυρίως ο παίκτης μας, που στην ουσία μετά την ανακοίνωση του κ. Βόλτση μπορεί να θεωρηθεί πως ψευδώς ισχυρίστηκε πως τον έβρισε ο κ. Βόλτσης και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό ( εξύβριση συγγενικού προσώπου του Μάκρη).
Πέρα από όλα αυτά, όλοι όσοι βρέθηκαν στον χώρο του γηπέδου αλλα και στις κερκίδες άκουσαν πολύ καλά τι ειπώθηκε. Ξέρουμε πολύ καλά πως δεν είναι στον χαρακτήρα του συγγεκριμενου παίκτη μας τέτοια συμπεριφορά και μετά από όλα όσα άκουσε από τον κ. Βόλτση κατά την διάρκεια του αγώνα, προέβη σε όλα όσα ακολούθησαν γι’ αυτό και δεν δεχόμαστε καμιά δυσφήμιση προς το πρόσωπο του με ψευδείς δηλώσεις τις οποιες υποτίθεται πως έκανε και ο ίδιος ο Σ. Μακρής.

Με εκτίμηση, το Δ.Σ του Α.Π.Ε.Σ “ΟΜΟΝΟΙΑ” Βογατσικού.

Φωτογραφία: sentra.com.gr

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.