Κοινοποίηση


Οι αρχές φέρεται να θεώρησαν ύποπτους τα δύο αδέρφια που συνελήφθησαν για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, γιατί ο ένας από αυτούς, έκανε ορισμένες αναρτήσεις στα social media, όπου κίνησαν υποψίες.

Το ρεπορτάζ της εκπομπής «Tlive» που παρουσιάζει η Τατιάνα Στεφανίδου αναφέρει πως δημοσίευσε στο Facebook φωτογραφίες από την εργασία του, στην οποία φαίνεται ως διαχειριστής.

Ανάμεσα στις εικόνες λοιπόν, φέρεται να ξεχωρίζει το λευκό βαν που χρησιμοποιούσε και το οποίο φέρεται να έχει πραγματοποιήσει ύποπτες κινήσεις στην περιοχή που δολοφονήθηκε ο δημοσιογράφος και μάλιστα τη μέρα της επίθεσης.

Δύο αγορές διαμερισμάτων μετά τη δολοφονία

Επίσης, η εκπομπή του Alpha ανέφερε πως ο ένας αδερφός αγόρασε στο Γέρακα δύο διαμερίσματα μετά τη δολοφονία του δημοσιογράφου, τον Απρίλιο του 2021.

Η πρώτη αγορά έγινε τον Νοέμβριο του 2021 και αφορά μια οροφομεζονέτα περίπου 100 τετραγωνικών μέτρων, η οποία κόστισε 40.000 ευρώ.

Έπειτα, μετά από 14 μήνες και συγκεκριμένα τον περασμένο Φεβρουάριο, ο ίδιος κατηγορούμενος φέρεται να αγόρασε και πάλι ένα διαμέρισμα στην ίδια πολυκατοικία, το οποίο είναι 65 τετραγωνικά μέτρα και κοστίζει 30.000 ευρώ.

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.