Κοινοποίηση


Χάρη στη γιαγιά της γλίτωσε τα χειρότερα μια 10χρονη που βρέθηκε στα χέρια ενός οικογενειακού «φίλου» από γειτονικό χωριό, ο οποίος επισκέφθηκε το σπίτι της οικογένειάς της σε ένα χωριό του δήμου Πύργου και δεν δίστασε να την χαϊδέψει στα απόκρυφα σημεία της, το μεσημέρι της Κυριακής.

Ο 65χρονος εκμεταλλεύτηκε την οικειότητα που είχε με την οικογένεια και πήρε στην αγκαλιά του την 10χρονη. Όμως, κάποια στιγμή η γιαγιά του κοριτσιού τον είδε να βγάζει το χέρι του από το παντελόνι της εγγονής της και αμέσως έβαλε τις φωνές. Ο 65χρονος έκανε λόγο για παρεξήγηση, ωστόσο το κοριτσάκι επιβεβαίωσε ότι ο «φίλος» τη χάιδευε στα γεννητικά όργανα.

Αμέσως η γιαγιά κάλεσε την Αστυνομία και άνδρες της Ασφάλειας πέρασαν χειροπέδες στον 65χρονο, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πύργου με κατηγορίες για κατάχρηση ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη, γενετήσια πράξη με ανήλικη και κατάχρηση ανήλικης.



Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.