Κοινοποίηση

Ο ΟΑΕΔ προκηρύσσει συνολικά 8933 νέες θέσεις εργασίας στα προγράμματά του για φέτος 2019.

Τα παραπάνω συνετέλεσαν στο να δοθεί παράταση στο προαναφερθέν πρόγραμμα.

Στο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ (Κοινωφελής εργασία) απασχολούνται 5.066 ωφελούμενοι, στην αντιπυρική προστασία των δασών και των δασικών εκτάσεων της χώρας και με αυτήν την τροπολογία θα έχουν την ευκαιρία να παραμείνουν στις θέσεις τους.

Αρχίζει η κοινωφελής εργασία από τον ΟΑΕΔ και δημιουργούνται 8933 θέσεις εργασίας την ώρα που με τροπολογία που κατέθεσαν στη Βουλή, η Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Έφη Αχτσιόγλου και ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτης Φάμελλος, παίρνει παράταση το πρόγραμμα ΟΑΕΔ Κοινωφελής εργασία για την αντιπυρική προστασία των δασικών οικοσυστημάτων της χώρας.

Οι εργαζόμενοι θα συμβάλουν στην ενίσχυση των δασικών οικοσυστημάτων, στην προστασία των κατοικημένων περιοχών, ενώ θα βοηθήσει και πολλούς συμπολίτες μας να συνεχίσουν την εργασία τους στα δάση και να αποκτήσουν νέες εργασιακές δεξιότητες.

Παράταση επίσης λαμβάνουν αρκετά προγράμματα του ΟΑΕΔ.

Πηγή

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.