Κοινοποίηση


Ο τραγουδιστής Ηλίας Παλιουδάκης, γνωστός και ως λυράρης του «Σασμού» από τη συνεργασία του με τη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά, ξέσπασε κατά του 66χρονου που κατηγορείται ότι βίαζε έναν 11χρονο στην Κρήτη.

Ο μουσικός έκανε μια οργισμένη ανάρτηση στο Instagram, όπου χαρακτηρίζει ως «χάλι της Τέχνης, σκουπίδι, απόβρασμα», ο οποίος είναι επίσης λυράρης.

Αναλυτικά, έγραψε τα εξής:

«Ήθελα να γράψω σε μαύρο χρώμα… το πόσο θυμό και πίκρα νιώθω σήμερα. Ποιος είναι αυτός που θα ακουμπήσει μια αθώα ψυχή; Ποιος είναι αυτός που θα κόψει τα όνειρα ενός παιδιού; Ποιος θα μπορέσει να δικάσει αυτό το έγκλημα; Και με τη τρόπο; Ποιος θα σταθεί να υπερασπιστεί αυτό το απόβρασμα; Και με τη ψυχή; Τι του αξίζει άραγε;

Εγώ έμαθα απ’ μικρό παιδί ότι ο τόπος μου έχει Άντρες ξεχωριστούς, με ψυχή! Άντρες με σεβασμό και αυτό μας ξεχωρίζει … έτσι μεγάλωσα και έτσι ζω και εγώ … Η Μουσική μας είναι το δικό μας καύχημα, η δικιά μας περιουσία ενός ολόκληρου του νησιού και όχι μόνο! Η λέξη Λυράρης κουβαλάει μεγάλη ευθύνη και το ξέρουν καλά όλοι αυτοί οι σπουδαίοι πραγματικά καλλιτέχνες που έχουν σημαδέψει και έχουν γράψει πολλά χιλιόμετρα υπερήφανα και ξεκάθαρα μέσα στον χώρο και τον υπηρετούν επάξια. Αυτός είναι χάλι της Τέχνης, σκουπίδι, απόβρασμα».



Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.