Κοινοποίηση


Δημόσια μίλησε ένα από τα φερόμενα θύματα ξενοδόχου από τη Χαλκιδική, που κατηγορείται πως είχε τοποθετήσει κρυφές κάμερες στα δωμάτια τους, με τον πρώτο να αναφέρει πως έχει σοκαριστεί από τη στιγμή που έμαθε την υπόθεση.

Ο άνδρας μίλησε στην εκπομπή «Tlive» και δήλωσε πως είναι «πολύ άσχημο αυτό… Σκέφτεσαι τώρα κάποιος να σε βλέπει να κάνεις έρωτα με τη σύντροφό σου; Ελπίζω να μην τα έχει δημοσιεύεσει παραπέρα. Αυτό θα το δούμε στην πορεία τώρα έχει τελειώσει η έρευνα της αστυνομίας, είναι γνωστό αυτό αν τα έχει δημοσιεύσει, απλά εγώ δεν το ξέρω ακόμα. Δεν το έχουμε μάθει ακόμα, γιατί ο εισαγγελέας δεν έχει ανακοινώσει κάτι».

Επίσης ανέφερε ότι «μας έχουν καταγράψει αυτό μας είπαν και να πάμε να δώσουμε κατάθεση. Ο κάθε άνθρωπος θα ένιωθε χάλια. Πώς να νιώθω, είχαμε πάθει ένα σοκ, Δεν είχαμε αντιληφθεί κάτι. Αυτό που έκανε δεν είναι φυσιολογικό. Πρέπει να μας δώσει τις απαντήσεις, γιατί το έκανε ποιος ήταν ο λόγος. Αν πάω θα ελέγξω 40 – 100 φορές».

Σημειώνεται, ότι συνολικά φέρεται να θύματα να είναι 27, ενώ μέχρι στιγμής έχουν ταυτοποιηθεί μόλις 13 άτομα.

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.