Κοινοποίηση


Τον απολογισμό του για το χθεσινό ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με βίντεο στο TikTok μέσα από το αυτοκίνητο καθώς επέστρεφε από τα στούντιο της ΕΡΤ αργά το βράδυ.

Στο βίντεο που αναρτήθηκε στον λογαριασμό του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Πρωθυπουργός ξεκινά λέγοντας «Για όσους προτιμήσατε να δείτε μπάλα και όχι το ντιμπέιτ, που σε έναν βαθμό σας καταλαβαίνω, λίγες σκέψεις και τα δικά μου συμπεράσματα».

Και συνεχίζει: «Προσωπικά προσπάθησα καταρχάς να απαντώ στις ερωτήσεις που μου γινόντουσαν γιατί είδα διάφορους αρχηγούς που πετούσαν τη μπάλα στην κερκίδα και βέβαια πρωτίστως να μιλήσω για το μέλλον και όχι τόσο για το παρελθόν. Αυτό που θέλετε να ακούσετε από εμάς είναι τι θέλουμε να κάνουμε στην Ελλάδα τα επόμενα 4 χρόνια. Πώς θα δημιουργήσουμε δουλειά, πώς θα αυξήσουμε τα εισοδήματα, πώς θα έχουμε μια καλύτερη Υγεία, μια πιο ισχυρή πατρίδα. Γι’ αυτά επιχείρησα να μιλήσω στον περιορισμένο χρόνο που είχα στη διάθεσή μου».

@kyriakosmitsotakis_ Ντιμπέι #kyriakosmitsotakis #debate #ekloges2023 ♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.