Κοινοποίηση


Εκλογές χωρίς ευτράπελα, φαγητό χωρίς αλάτι, θα έλεγε άνετα ο θυμόσοφος λαός.

Ένας νεαρός άντρας που έγινε χθες νονός, πήγε να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, με το κοστούμι του λίγη ώρα πριν κλείσει η κάλπη. Ωστόσο, ο δικαστικός εκπρόσωπος δεν τον άφησε εύκολα να φύγει, καθώς ο άνδρας ήταν μέλος της εφορευτικής επιτροπής, που δεν ήθελε να ασκήσει τα καθήκοντά του.

Τον κράτησαν «αιχμάλωτο»

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 18:00 ο νεαρός άντρας πήγε στο 11ο δημοτικό σχολείο Ευόσμου και όταν έδωσε τα στοιχεία του στο 707 εκλογικό τμήμα, ο δικαστικός εκπρόσωπος τον ενημέρωσε ότι έπρεπε να είναι στο τμήμα από το πρωί.

Του είπε ότι δεν μπορεί να του επιτρέψει να φύγει γιατί είναι στην εφορευτική επιτροπή. Ο νεαρός άνδρας είπε πως δεν μπορεί να καθίσει γιατί μόλις είχε γίνει νονός, και ότι τον περίμενε η σύζυγός του για να πάνε στο γλέντι.

Ο αντιπρόσωπος του δήλωσε πως δεν μπορεί να τον αφήσει καθώς τα μέλη της εφορευτικής ήταν λίγα και δεν υπήρχαν άτομα.

Ο νονός που πήγε με κουστούμι στο εκλογικό τμήμα παρέμεινε εντός της αίθουσας μέχρι να ψηφίσουν οι πολίτες που ανέμεναν στην ουρά, ώστε να αποφασιστεί τι θα γίνει με την περίπτωση του.

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.