Κοινοποίηση


Ένταση δημιουργήθηκε στον «αέρα» του ΣΚΑΪ με την Νάντια Γιαννακοπούλου να ξεσπά κόντρα στους συνομιλητές της, Δημήτρη Μαρκόπουλο και Πάνο Σκουρλέτη που δεν της επέτρεπαν να μιλήσει.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης στον αέρα της εκπομπής, είχαν ανέβει οι τόνοι ανάμεσα στους δύο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ με τους δυο άντρες να μονοπωλούν την κουβέντα, μην αφήνοντας τη βουλευτή του ΠΑΣΟΚ να αρθρώσει λέξη.

Τότε, η Νάντια Γιαννακοπούλου ξέσπασε στον αέρα αφού κανείς δεν την άφηνε να μιλήσει λέγοντας: «Μια κουβέντα τουλάχιστον, γιατί μίλησα λιγότερο απ’ όλους. Μια κουβέντα, μου επιτρέπετε; Επιτρέψτε μου, σας παρακαλώ, Έλεος! Έλεος ρε παιδιά! Αφήστε και μια γυναίκα να μιλήσει, ήταν και η ημέρα της γυναίκας χθες. Τι ασέβεια είναι αυτή» φώναξε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ με τον Δημήτρη Οικονόμου να της απαντά αρχικά αστειευόμενος «Χθες, σήμερα δεν είναι».

Δείτε:



Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.