Κοινοποίηση


Με νέα τοποθέτηση μέσω Twitter επανήλθε ο καθηγητής Θόδωρος Λύτρας, μετά την κριτική και τις πολιτικές προεκτάσεις που έχει λάβει η έρευνα που εκπόνησε με τον Σωτήρη Τσιόδρα και αφορά τις αδυναμίες του ΕΣΥ που θα είχαν αποτρέψει την απώλεια ανθρώπινων ζωών αν είχαν αντιμετωπιστεί εγκαίρως.

Εμμένοντας στο πόρισμα της μελέτης, αυτή τη φορά ο καθηγητής έγραψε χαρακτηριστικά: “Μην υποτιμάτε τη νοημοσύνη του κόσμου. Εκτός αν νομίζετε και σεις πως ένας καθηγητής Πανεπιστημίου δε γνωρίζει τη διαφορά ανάμεσα στο “ανώτερο” και στο “ανώτατο”, θέλοντας έτσι να τονίσει πως η έκθεση δόθηκε σε ανώτατο αξιωματούχο.

Με τη δήλωση αυτή ο καθηγητής διαεψεύδει τους κυβερνητικούς ισχυρισμούς ότι η έκθεση δεν παραδόθηκε ποτέ στην κυβέρνηση και μάλιστα σε ανώτατο επίπεδο, αναφερόμενος στις δηλώσεις τόσο του πρωθυπουργού όσο και του υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη ο οποίος απαντώντας σε ερώτηση της Νάντιας Γιαννακοπούλου του ΚΙΝΑΛ την Παρασκευή (17/12) ανέφερε στη Βουλή πως: “Στο υπουργείο Υγείας δεν υπάρχει τέτοια μελέτη. Δεν έχει κατατεθεί τέτοια μελέτη. Αναζήτησα τα πρωτόκολλα, δεν υπάρχει τίποτα τέτοιο. Δεν υπάρχει καμία κατάθεση. Και είναι ξεκάθαρο ότι δεν υπάρχει καμία γνώση του Μαξίμου για τη μελέτη”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις



Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.