Κοινοποίηση


Έχει μετατρέψει το λεωφορείο της γραμμής Θεσσαλονίκη – Ωραιόκαστρο, στο πιο εορταστικό όχημα του Άι Βασίλη και καθημερινά απολαμβάνει την αγάπη και τον θαυμασμό των εκατοντάδων επιβατών του, οι οποίοι μέχρι τον τελικό τους προορισμό χαίρονται την κάθε στάση αφού από τα μεγάφωνα ακούγονται μόνο χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Ο 30χρονος οδηγός Μάνος Κατσικάς αποφάσισε φέτος να κάνει ένα δώρο στους επιβάτες της γραμμής Θεσσαλονίκη – Ωραιόκαστρο στολίζοντας το εσωτερικό του λεωφορείο όπου οδηγεί από άκρη σε άκρη με τα πιο όμορφα στολίδια και φωτάκια.

Όπως αναφέρει στο protothema.gr αυτή ήταν μια ιδέα που επεξεργαζόταν αρκετό καιρό ωστόσο δεν ήξερε πια θα ήταν η αντίδραση του επιβατικού κοινού :

«Είναι η πρώτη φορά που σκέφτηκα να στολίσω όλα το λεωφορείο με τόσα πολλά στολίδια. Παλαιότερα που ήμουν σε άλλη γραμμή είχα βάλει απλά ένα δεντράκι και μέχρι εκεί. Τώρα είναι στολισμένο από την είσοδο μέχρι μέσα. Είναι και η γραμμή πιο κεντρική που σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις περισσότερα πράγματα» αναφέρει και προσθέτει :

«Στον κόσμο αρέσει πάρα πολύ η ιδέα αυτή. Το χαίρεται και με ικανοποιεί γιατί όλα τα έχω πληρώσει εγώ με δικά μου έξοδα. Από την εταιρία το μόνο που μου έδωσαν ήταν την συγκατάθεση τους. Το καλό είναι ότι ο στολισμός αρέσει και στον συνάδελφο που έχουμε αναλάβει μαζί την συγκεκριμένη γραμμή».



Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.