Κοινοποίηση


Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε ένας 16χρονος από συνομήλικους του στο Μενίδι. Οι ανήλικοι δράστες επιχείρησαν να ληστέψουν τον 16χρονο και τον χτύπησαν στο κεφάλι και στα πλευρά, καταγράφοντάς το και σε βίντεο το οποίο ανέβασαν και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι ανήλικοι δράστες τράπηκαν σε φυγή μετά το άγριο περιστατικό όταν τους προσέγγισε ένας περαστικός, ενώ το 16χρονο θύμα κατέφυγε σε διπλανό κατάστημα της περιοχής, για να ζητήσει βοήθεια.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που δημοσίευσε το ΟΡΕΝ, η παρέα των ανηλίκων χτύπησε στο πρόσωπο και στο σώμα τον 16χρονο που αρνήθηκε να τους δώσει τα χρήματά του. Στην καταγγελία που έκανε ο έφηβος αναφέρει πως η συμμορία τον ανάγκασε να πέσει στα γόνατα και να τους δώσει ό,τι έχει πάνω του.

«Έπεσα στα γόνατα, τούς είπα ότι δεν χρειάζεται, μού είπαν να βγάλω το μπουφάν μου, τούς είπα και πάλι ότι δεν χρειάζεται και μετά ξεκίνησαν να με βαράνε. Μόλις έβαλα το χέρι μου στην τσέπη μου, για να δω αν με έκλεψαν, κατάλαβα ότι μου είχαν πάρει πέντε ευρώ σε ψιλά», είπε.

«Αν δεν πέρναγε ένας περαστικός από εκεί πέρα, δύσκολα θα είχαν σταματήσει και πολύ εύκολα θα βρισκόμουν αυτήν την ώρα στο νοσοκομείο» συμπλήρωσε ο 16χρονος.

«Με πήραν τηλέφωνο από ένα μαγαζί πάνω στο Ίλιον και μού είπε μία γυναίκα ότι ο γιος μου έχει χτυπηθεί από κάποια άλλα παιδιά και τον κυνήγησαν» ανέφερε ο πατέρας του 16χρονου από την πλευρά του.

Να σημειωθεί πως θύμα και θύτες είχαν παρελθόν, καθώς η παρέα που τον ξυλοκόπησε τον είχε απειλήσει και σε παλιότερο χρόνο μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.