Κοινοποίηση

Εσύ τι επιλέγεις και γιατί;

Πολύ συχνά όταν το θέμα έρχεται στο σeξ, σε διακατέχει ένα πολύ βασικό ερώτημα: Ποιοι είναι οι καλύτεροι παpτενέρ; Οι μεγαλύτεροι ή οι μικρότεροι; Σαφός και η εμπειρία αποτελεί ένα σημαντικό δέλεαρ, όμως από την αλλή εξίσου ενδιαφέροντα είναι και τα πιπινάκια, τα οποία είναι γνωστό ότι φημίζονται για τις αντοχές και την όρεξη τους.

Ρωτώντας τον λαό, πήραμε κάποιες ενδιαφέρουσες απαντήσεις, τις οποίες και θελήσαμε να μοιραστούμε μαζί σου. Όσον αφορά τις γυναίκες, η πλειοψηφία απάντησε ότι προτιμά να κάνει σeξ με μεγαλύτερα άτομα λόγω της εμπειρίας που αυτά έχουν και άρα θα μπορούν να διαχειριστούν καλύτερα την κατάσταση, όπως και οι άντρες δήλωσαν ότι προτιμούν το σeξ με τις μεγαλύτερες. Βέβαια υπήρξαν και εκείνοι που είπαν ότι η ηλικία δεν παίζει ρόλο, καθώς άλλοι είναι οι παράγοντες που κάνουν κάποιον ελκυστικό.

Από πλευράς της, η επιστήμη μας απαντά ότι η ηλικία παίζει ρόλο στο σeξ καθαρά από την άποψη της εμπειρίας που θέλει κάποιος να αποκτήσει, όσον όμως αφορά τις σχέσεις φαίνεται ότι οι άντρες προτιμούν τις νεότερες γυναίκες πάντα, όπως και οι γυναίκες προτιμούν τους μεγαλύτερους άντρες, βάση των δομών της ψυχολογίας που έχουν χτιστεί ανά τους αιώνες με τα πρότυπα των σχέσεων. 

Από την άλλη, έρευνα που δημοσιεύτηκε στην Γερμανική εφημερίδα Bild αναφέρει ότι , οι λόγοι για τους οποίους οι γυναίκες προτιμούν τους μικρούς είναι οι ακόλουθοι: 

  • Οφθαλμόλουτρο
  • Αντοχή
  • Έχεις πολλά να μάθεις και πολλά να διδάξεις…
  • Ο μικρότερος είναι και πιο παρορμητικός
  • Αίσθημα σιγουριάς. Ένας μικρός κολακεύεται από το ενδιαφέρον μίας ώριμης γυναίκας που ξέρει τη θέλει. Αλλά και η γυναίκα “χρησιμοποιεί” τον νεαρό εραστή ως πηγή νεότητας.
  • Για μία πρωτόγνωρη εμπειρία

Άλλη έρευνε που έκανε το περιοδικό 1843 Magazine βασισμένο σε δεδομένα της ιστοσελίδας γνωριμιών «OKCupid», της Βρετανικής Στατιστικής Υπηρεσίας και μιας μελέτης του πανεπιστημίου της Στοκχόλμης, αποκάλυψε ότι οι άντρες που έχουν σχέση με νεαρότερες γυναίκες, έχουν την τάση να είναι πιο υγιείς και να ζουν περισσότερα χρόνια. Αν αναρωτιέσε μήπως συμβαίνει το ίδιο και στις γυναίκες που βγαίνουν με μικρότερους, πρέπει να ξέρεις πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Βέβαια, όπως όλα στη ζωή ακόμα και αυτό είναι κάτι υποκειμενικό, αφού πολύ σωστά όπως ανέφεραν και κάποιοι φίλοι στο βίντεο οι λογοι για τους οποιους θα σε προσελκύσει κάποιος άνθρωπος δεν περιορίζονται στην ηλικία, αλλα σε πολλά και διάφορα χαρακτηριστικά που αυτός θα έχει. Από την άλλη φυσικά κανείς δεν μπορεί να αμφισβητίσει την εμπειρία και τα οφέλη της, όμως όπως και να έχει αν υπάρχει χημεία όλα βρίσκονται. Οπότε γενικά κάντε σeξ και με μεγαλύτερους και με μικρότερους, μόνο να μην είναι ανήλικα.

Πηγή

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.