Κοινοποίηση


Συγκλονισμένη είναι η Μαγνησία από την αυτοκτονία της 18χρονης που βρέθηκε απαγχονισμένη στο σπίτι της, σε χωριό του Δήμου Ρήγα Φεραίου, το απόγευμα της Δευτέρας.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης η 18χρονη μια ημέρα πριν να βάλει τέλος στη ζωή της, διασκέδαζε στην πλατεία του χωριού για τα γενέθλια της κολλητής της φίλης.

Την 18χρονη βρήκε νεκρή φίλη της η οποία ανησύχησε όταν η κοπέλα δεν απαντούσε σε τηλεφωνήματά της.

Πληροφορίες του TheNewspaper.gr αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σπίτι εντόπισαν τέσσερα σημειώματα, τα οποία είχε γράψει η 18χρονη λίγη ώρα πριν να αυτοκτονήσει.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες η μία επιστολή απευθυνόταν προς τη μητέρα της, η δεύτερη προς την αδερφή της, η τρίτη προς τον νεαρό σύντροφό της και η τελευταία ήταν γενικού περιεχομένου και σε αυτή η 18χρονη εξηγούσε τους λόγους για την τραγική της απόφαση.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι η κοπέλα, η οποία πριν χρόνια είχε χάσει τον πατέρα της, φέρεται να κατανάλωσε χάπια πριν να προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα.

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.