Κοινοποίηση


Μια σοβαρή καταγγελία για οδηγό αστικού λεωφορείου που επέτρεψε σε 15χρονη μαθήτρια να οδηγήσει το μεγάλο όχημα έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Στο σχετικό βίντεο ακούγεται ο οδηγός να δίνει οδηγίες στην ανήλικη ενώ μέσα στο όχημα υπάρχουν τουλάχιστον δύο επιβάτες καθώς και μία άλλη κοπέλα που καταγράφει με το κινητό την 15χρονη.

Το περιστατικό που παρουσιάστηκε στην εκπομπή TLive στον Alpha φέρεται να έχει συμβεί βραδινές ώρες στην περιοχή της Σαρωνίδας όπου εκτελούν δρομολόγια του ΟΑΣΑ μισθωμένα λεωφορεία του ΚΤΕΛ.

Η 15χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής Tlive, φέρεται να είχε μεγάλη «αγάπη» απέναντι στα λεωφορεία, καθώς σε άλλο βίντεο φαίνεται η μαθήτρια να ακούγεται να ψιθυρίζει τους στίχους γνωστού τραγουδιού, ενώ φαίνεται να κάθεται στο κάθισμα ακριβώς πίσω από τον οδηγό του λεωφορείου.

Το θέμα πήγε, μάλιστα, μέχρι και στις διοικήσεις του ΟΑΣΑ και των ΚΤΕΛ, οι οποίες σημείωσαν ότι το θέμα είναι πάρα πολύ σοβαρό και αναμένεται να διεξαχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ).

Τι είπε ο οδηγός

Ο οδηγός του λεωφορείου, που κάνει τον γύρο της Σαρωνίδας, μιλώντας στην εκπομπή, σημείωσε για το βίντεο ότι δεν είναι αυτός που «παρίσταται» στο αυτοσχέδιο μάθημα οδήγησης με τη μαθήτρια να είναι μία 15χρονη κοπέλα. Ο ίδιος επανέλαβε ότι δεν είναι αυτός που έδινε οδηγίες στη νεαρή μαθήτρια, αλλά απλά ακούγονται οι φωνές των κοριτσιών να μιλούν πίσω από το κάθισμά του.

«Δεν είμαι εγώ αυτός που φαίνεται στο βίντεο, οδηγώ εγώ. Αυτό έχει γίνει μοντάζ», είπε χαρακτηριστικά ο επαγγελματίας οδηγός, ο οποίος απαντώντας στην εκπομπή, συμπλήρωσε πως δεν είχε παρόμοιο ντύσιμο με εκείνο που φαίνεται στο επίμαχο βίντεο. «Σε αυτή τη φάση δεν είμαι εγώ, αυτό το βίντεο είναι προϊόν μοντάζ», επανέλαβε εκ νέου ο οδηγός.



Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.