Κοινοποίηση


Άγρια επίθεση με μαχαίρι δέχθηκε από ληστή ένας ιδιοκτήτης περιπτέρου στην Αταλάντη. Το αιματηρό περιστατικό συνέβη το βράδυ της Παρασκευής (26/6) σε κεντρικό σημείο της πόλης.

Σύμφωνα με το lamiareport ο κουκουλοφόρος-ληστής με την απειλή μαχαιριού θέλησε να ληστέψει τον περιπτερά, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του τελευταίου. Ο αδίστακτος δράστης κατάφερε στον 66χρονο μαχαιριές στο λαιμό και την πλάτη και έφυγε πεζός προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο περιπτεράς νοσηλεύεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Λαμίας, διασωληνωμένος, με την κατάστασή του να θεωρείται σοβαρή αλλά σταθερή.

Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί αν ο δράστης πρόλαβε να αφαιρέσει κάτι από το περίπτερο, ενώ για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του, που πιθανόν είναι αλλοδαπός, ξεκίνησαν από την πρώτη στιγμή έρευνες.

Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη

Στα ίχνη του δράστη που μαχαίρωσε το βράδυ της Παρασκευής τον 66χρονο περιπτερά στην Αταλάντη, βρίσκεται η Αστυνομία.

Η έρευνα των αστυνομικών, δεν άργησε να φτάσει στην ταυτοποίηση του δράστη ο οποίος στην προσπάθειά του να ληστέψει τον άτυχο επαγγελματία, δε δίστασε να του καταφέρει φονικές μαχιαριές στο λαιμό και την πλάτη και στη συνέχεια να εξαφανισθεί.

Πρόκειται για 31χρονο Αλβανό, που μένει αρκετό καιρό στην Αταλάντη, γνωστός στις Αρχές για την παραβατική του συμπεριφορά, την οποία επιβεβαιώνουν και ομοεθνείς του.

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.