Κοινοποίηση


Μυστήριο επικρατεί γύρω από τον θάνατο του καναλάρχη Κώνσταντίνου Παπανικόλα.

Ο ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού Τηλεφώς και επικεφαλής του κόμματος «Οικολόγοι Ελλάδας» κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες που ερευνώνται από την Ελληνική Αστυνομία, έφυγε ξαφνικά από την ζωή, τις πρώτες μέρες του Μαΐου.

Του ανήκε επίσης το 25% του νέου «Kontra Channel».

Σύμφωνα με τα όσα μετέφεραν στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ο Νάσος Γουμενίδης και ο δικηγόρος της οικογένειας του εκλιπόντα, Στέλιος Σούρλας, λίγο πριν φύγει από την ζωή ο Κωνσταντίνος Παπανικόλας μεταφέρθηκε από την Κλινική όπου και νοσηλευόταν με ασθενοφόρο σε άγνωστη τοποθεσία.

Μια τοποθεσία που προκάλεσε την αφορμή για τους οικείους αλλά και τον δικηγόρο του να καταθέσουν μηνυτήρια αναφορά στο Α.Τ Ωρωπού για ανθρωποκτονία. Συγκεκριμένα όταν ο καναλάρχης μεταφέρθηκε από το σπίτι του μετά από εντολή εισαγγελέα σε άγνωστο χώρο.

Η τοποθεσία αυτή ώθησε τους συγγενείς του και τον δικηγόρο του να καταθέσουν μήνυση για ανθρωποκτονία στο αστυνομικό τμήμα Ωρωπού.

Ο στενός συνεργάτης του Παπανικόλα, Σπύρος Λαμπίρης, κατέθεσε μήνυση για τα αίτια του θανάτου του, ισχυριζόμενος ότι απεβίωσε χωρίς κανένα γνωστό αίτιο ενώ ήταν καλά στην υγεία του. Μετά την κατάθεση της μήνυσης, ο εισαγγελέας διέταξε τη διενέργεια νέας νεκροψίας για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου, γεγονός που οδήγησε στην αναβολή της κηδείας.

H τελευταία φωτογραφία του:

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.