Κοινοποίηση

O 34χρονος συνελήφθη από άντρες της ομάδας «ΔΙΑΣ», που εντόπισαν ύστερα από έλεγχο μέσα στο αυτοκίνητο του ένα πτυσσόμενο γκλοπ.

Στη σύλληψη ενός 34χρονου άνδρα, για παράνομη οπλοκατοχή προχώρησε σήμερα το απόγευμα η Αστυνομία, κάτω σχεδόν από τα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ.

Το κτίριο όπου στεγάζονται τα γραφεία φυλασσόταν λόγω της επίσκεψης του αναπληρωτή υπουργού Οικονομίας, Στέργιου Πιτσιόρλα.

Σύμφωνα με το Kozanimedia, αστυνομικοί της ομάδας «ΔΙΑΣ», ακολουθώντας τις σχετικές εντολές που είχαν δοθεί, συνέστησαν στον εν λόγω άνδρα, που οδηγούσε το ΙΧ αυτοκίνητό του, να μη σταθμεύσει εκείνη την ώρα στο συγκεκριμένο σημείο.

Ωστόσο, ο 34χρονος αρνήθηκε να συμμορφωθεί με τις συγκεκριμένες υποδείξεις και επέμενε να παρκάρει εκεί το όχημά του, προκαλώντας, έτσι, τη διενέργεια ελέγχου από τους άντρες της ομάδας «ΔΙΑΣ», που εντόπισαν μέσα στο αυτοκίνητο ένα πτυσσόμενο γκλοπ.

Ο 34χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης, όπου σχηματίστηκε η σχετική δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή, για να αφεθεί λίγο αργότερα ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα.

Πηγή

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.