Κοινοποίηση


Δύσκολη είναι η κατάσταση στους δρόμους της Αττικής εξαιτίας της κακοκαιρίας «Ελπίς».

Λίγο μετά τις 12:00 έκλεισε η λεωφόρος Κατεχάκη λόγω της πυκνής χιονόπτωσης.

Η κατάσταση σε αρκετούς δρόμους της Αττικής είναι ιδιαίτερα δύσκολη. Ουρές έχουν σχηματιστεί σε πολλά σημεία, με οδηγούς να βρίσκονται στον δρόμο για τουλάχιστον 1 ώρα, καθώς η κίνηση διεξάγεται με χαμηλές ταχύτητες λόγω του χιονιού.

Στην Αττική, έχει απαγορευτεί η κυκλοφορία των βαρέων οχημάτων στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας από το ύψος της Γέφυρας Καλυφτάκη στην Κηφισιά, στο ρεύμα προς Λαμία και από τον κόμβο Οινοφύτων στο ρεύμα προς Αθήνα, ενώ τα υπόλοιπα οχήματα κινούνται με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Η κυκλοφορία στην Λ. Πάρνηθος έχει διακοπεί από το ύψος του τελεφερίκ και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στην οδό Διονύσου από το ύψος του 414 Στρατιωτικού Νοσοκομείου προς τον Άγιο Πέτρο και έχει απαγορευτεί η κυκλοφορία των φορτηγών στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών-Θηβών από το ύψος του πρατηρίου υγρών καυσίμων «Cyclon» στο ρεύμα προς Θήβα.

Η κυκλοφορία έχει διακοπεί, επίσης:

  • στην οδό Αναστάσεως στου Παπάγου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από τα κοιμητήρια Παπάγου προς τον Υμηττό,
  • στην Λ. Διονύσου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από την περιοχή της Ανατολής στη Νέα Μάκρη προς Πεντέλη και
  • στα δυο ρεύματα της οδού που συνδέει την Καισαριανή από το ύψος της Καλοπούλας προς Υμηττό,
  • στην Λ. Φυλής από το ύψος της ταβέρνας «Το νέο φαράγγι» έως τα όρια της Αττικής και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας,
  • στην οδό Τατοΐου από το ύψος της οδού Χλόης έως τα βασιλικά κτήματα και
  • στα δύο ρεύματα και στην οδό Τατοΐου από το ύψος του οικισμού Αγίου Μερκουρίου έως το ύψος της Ιπποκρατείου Πολιτείας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Υποχρεωτική είναι η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στην οδό Δερβενοχωρίων από το ύψος της καντίνας με την επωνυμία «Θανάσης», στο ρεύμα προς Βοιωτία, στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών-Θηβών από το ύψος του πρατηρίου υγρών καυσίμων «Cyclon» και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.



Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.