Κοινοποίηση


Έφτασε υποβασταζόμενη από τον γιο τους, Ασημάκη Κακέτση η ηθοποιός. Το «παρών» έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Μαργαρίτης και Γιώργος Γερολυμάτος.

Φίλοι και συγγενείς του Στηβ Κακέτση λένε σήμερα το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο τους από το νεκροταφείο του Παπάγου. Λίγο πριν από τις 11 έφτασε η Κατιάνα Μπαλανίκα συνοδευόμενη από τον γιο τους, Ασημάκης Κακέτση.

Η ηθοποιός εμφανίστηκε έχοντας καλυμμένο το πρόσωπό της φορώντας μαντίλι στα μαλλιά, μεγάλα γυαλιά ηλίου και μάσκα προστασίας.

Η Κατιάνα Μπαλανίκα ήταν από τους μεγαλύτερους έρωτες τη ζωής του εκλιπόντος. Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 1975, ενώ το 1976 ήρθε στον κόσμο ο γιος τους Ασημάκης Κακέτσης.

Το ζευγάρι αποφάσισε να πάρει διαζύγιο το 2000 αλλά ανέκαθεν διατηρούσαν άριστες σχέσεις για χάρη του γιου τους. Σήμερα η Κατιάνα Μπαλανίκα τον αποχαιρετά για πάντα από το νεκροταφείο Παπάγου.

Ο Στήβ Κακέτσης έφυγε από τη ζωή ηλικία 73 χρόνων. Ο γνωστός επιχειρηματίας πριν από δύο μήνες είχε υποστεί σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο, από το οποίο δεν επανήλθε ποτέ. Η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε, καθώς παρουσίασε πολυοργανική ανεπάρκεια. Την Πέμπτη άφησε την τελευταία του πνοή σκορπώντας θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο.

Φωτογραφίες: Ανδρέας Νικολαρέας/NDP

Αυτή την ώρα το «τελευταίο αντίο» στον Στηβ Κακέτση

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.