Κοινοποίηση


Στην εκπομπή “Stars System” βρέθηκε καλεσμένη η Κατερίνα Στικούδη, η οποία μίλησε στην Άση Μπήλιου για τη δουλειά της, τον σύζυγό της και την κριτική που έχει δεχθεί.

Η γνωστή τραγουδίστρια είπε πως η αγάπη είναι το πιο σημαντικό αγαθός στη ζωή της και ανέφερε πως αν δεν είχε τη σχέση της, ίσως να μην μπορούσε να καταφέρει όλα αυτά που κάνει. Επίσης, είπε πως δεν θα μπορούσε να είναι μαζί με έναν άνθρωπο που ζηλεύει, ενώ αποκάλυψε την πρώτη και μοναδική φορά που ζήλεψε η ίδια τον σύζυγό της, εξηγώντας πως ρώτησε ευθέως τον σύντροφό της τι συμβαίνει και το συζήτησαν.

Περιγράφοντας τον χαρακτήρα του συντρόφου της, του Βαγγέλη, δήλωσε τι είναι αυτό που την κέρδισε σ’ εκείνον, αλλά και πως αντιδρά εκείνη όταν έχει νεύρα, ενώ ανέφερε για τη μεταξύ τους σχέση: “Έχει πολλή καλοσύνη, δεν έχω ξαναδεί τόση καλοσύνη. Είναι πολύ σημαντικό να μπορείς να συζητήσεις τα πάντα με τον άλλον, ακόμη κι αν δεν τον αφορούν άμεσα. Ξέρω ότι ανά πάσα στιγμή, ό,τι κι αν χρειαστώ, θα είναι εκεί”.

Η Κατερίνα Στικούδη μίλησε για τη φύση της δουλειάς της, αλλά και τις κριτικές που έχει δεχθεί, αναφέροντας χαρακτηριστικά: “Είμαι από 18 χρονών στη δουλειά και από την αρχή συνειδητοποίησα ότι ο καθένας μπορεί να με κρίνει. Μπορεί να κρίνει αν τραγουδάω καλά, αν παρουσιάζω καλά, αν έβαλα 3 κιλά, αν έχω σπυράκι σε μια φωτογράφιση. Γι’ αυτό δεν στεναχωριέμαι για την κριτική που δέχομαι, ούτε έχω κλάψει με κριτική που έχω ακούσει”.

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.