Κοινοποίηση

Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς

Απροσδόκητη τροπή πήρε η έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών και της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος Μεσοποταμίας στο σπίτι ενός 34χρονου σε περιοχή της Καστοριάς, μετά από πληροφορίες ότι καλλιεργούσε χασισόδεντρα, καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν και… εκρηκτικές ύλες!

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν 98 καψύλλια δυναμίτιδας και διενεργούν προανάκριση για τυχόν εμπλοκή του 34χρονου και σε άλλες παρανομίες. Εκτός από αυτά, κατασχέθηκαν τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 1,10 μέτρου τα οποία καλλιεργούσε σε γλάστρες, 14 βάζα με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 382 γραμμαρίων, κλώνοι κάνναβης βάρους 73 γραμμαρίων, ένας τρίφτης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά με υπολείμματα κάνναβης. Σε βάρος του νεαρού σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και εκρηκτικών, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.