Κοινοποίηση


Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Η αστάθεια δεν θα είναι τόσο έντονη στα ηπειρωτικά –Ο καιρός βελτιώνεται στις περισσότερες περιοχές τις επόμενες ημέρες
  • Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα λίγο κάτω από τα κανονικά επίπεδα για την εποχή 
  • Οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν στα πελάγη τα 4-5 μποφόρ

Σήμερα Τετάρτη στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες μέχρι το απόγευμα. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και την Κρήτη θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και κυρίως στα ορεινά μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 25 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 25 με 26 και στα νησιά του Αιγαίου τους 23 με 24 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός: Τελευταία ημέρα αστάθειας–Βελτίωση του καιρού από την Πέμπτη

Στην Αττική άστατος ο καιρός το μεσημέρι και το απόγευμα

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν Βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία νότιοι νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός: Τελευταία ημέρα αστάθειας–Βελτίωση του καιρού από την Πέμπτη

Στη Θεσσαλονίκη παροδικές νεφώσεις με αστάθεια το μεσημέρι και το απόγευμα

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Άνεμοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και από το μεσημέρι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός: Τελευταία ημέρα αστάθειας–Βελτίωση του καιρού από την Πέμπτη

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ : Στις 3/6/2009 είχαμε υδροσίφωνας στη Κέρκυρα και το 2010 στη Κέρκυρα και στο Στρατώνι Χαλκιδικής

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.