Κοινοποίηση


Συμφόρηση σε κεντρικούς δρόμους της πόλης από νωρίς το πρωί της Τετάρτης, όπου οι οδηγοί χρειάζεται να δοκιμάσουν και πάλι την υπομονή τους, με την κίνηση να παραμένει από νωρίς το πρωί αυξημένη.

Συγκεκριμένα, μποτιλιάρισμα σημειώνεται αυτήν την ώρα στη λεωφόρο Κηφισού, όπου έχει σημειωθεί τροχαίο ατύχημα στο ύψος της λεωφόρου Αθηνών. Ειδικότερα, οι καθυστερήσεις στην κάθοδο ξεκινούν από το ύψος της Νέας Ιωνίας και φτάνουν μέχρι το Περιστέρι ενώ στην άνοδο τα προβλήματα ξεκινούν από το Αιγάλεω μέχρι τη Νέα Χαλκηδώνα.

Στο κέντρο της Αθήνας υπάρχουν προβλήματα στην Πανεπιστημίου και, ειδικότερα, από την Πλατεία Συντάγματος μέχρι και τα Προπύλαια, λόγω των παρεμβάσεων για τον Μεγάλο Περίπατο. Κίνηση, επίσης, παρατηρείται στη Λεωφόρο Αμαλίας, στη Λεωφόρο Κωνσταντίνου και λιγότερο στη Βασιλίσσης Σοφίας

Επίσης, μποτιλιάρισμα παρατηρείται στην άνοδο της Συγγρού, στην οδό Καλλιρρόης, στην Αρδηττού, στην άνοδο της Αλεξάνδρας, τη Λεωφόρο Κηφισιάς (ειδικά στην κάθοδο στο ύψος του Ψυχικού), τη Μεσογείων (ειδικά στο ύψους του Χολαργού) την άνοδο της Πειραιώς, την Αχιλλέως και τη Μάρνης.

Κίνηση στους δρόμους: Τροχαίο στον Κηφισό, μποτιλιάρισμα στο κέντρο

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.