Κοινοποίηση


Μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε, διαπιστώθηκε ότι είχε στο σπίτι της, με σκοπό την πώληση, 57 νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνvαβη, συνολικού βάρους 1.088 γραμμαρίων.

Μια 66χρονη, από την Αλβανία, συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, χθες το απόγευμα στην Αθήνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναpκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, με τις κατηγορίες της διακiνησης ναpκωτικών ουσιών και της πλαστογραφίας.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, έπειτα από διερεύνηση πληροφοριών σχετικά με τη δράση της κατηγορούμενης όσον αφορά τη διακiνηση κάvναβης στην περιοχή των Κάτω Πατησίων και ειδικότερα έξω από σχολεία, εντοπίστηκε και πιστοποιήθηκε η εγκληματική δράση της.

Συγκεκριμένα, μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, διαπιστώθηκε ότι η 66χρονη είχε στο σπίτι της, με σκοπό την πώληση, 57 νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάvναβη, συνολικού βάρους 1.088 γραμμαρίων.

Παράλληλα, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων: τέσσερις ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, 227 νάιλον συσκευασίες, κατάλληλες για την τυποποίηση των προς πώληση ναpκωτικών ουσιών, το χρηματικό ποσό των 3.830 ευρώ και ένα πλαστό χαρτονόμισμα των 50 ευρώ.


Πηγή

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.