Κοινοποίηση


Στην εκπομπή “Happy Day” του Alpha μίλησε η Ιωάννα Μπέλλα, το γνωστό μοντέλο που είχε προκαλέσεο σάλο στις οντισιόν του GNTM 1 και που πήρε τον τίτλο “Miss Universe Greece” στα καλλιστεία του 2018.

Η Ιωάννα Μπέλλα ανέφερε πως έχασε κάποια κιλά με διατροφή και γυμναστική, ώστε να γίνει πιο skinny μοντέλο, ενώ δήλωσε πωα τα χρήματα που έχει βγάλει από δουλειές της στο εξωτερικό δεν συγκρίνονται με της Ελλάδας.

“Μέσα σε ένα μήνα έχασα 8 κιλά, κατέβηκα 17 κιλά λίπος. Σαν άνθρωπος ήμουν οκ, απλά σαν μοντέλο έπρεπε να γίνω λίγο πιο skinny”, δήλωσε η Ιωάννα Μπέλλα χαρακτηριστικά.

“Αυτό το σχόλιο που άκουσαν οι γονείς μου στο GNTM, το “όχι πλαστικά σε θάλασσες και ακτές” ήταν το χειρότερο. Αυτό ήταν υπερβολή για την τηλεθέαση, ξεκάθαρα”, σχολίασε όσα είχε ακούσει τότε στις οντισιόν.

Παράλληλα, ανακοίνωσε πως ξεκινάει ένα κέντρο αισθητικής στην Κύπρο μαζί με τον σύζυγο της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου, τον Αριστομένη Γιαννόπουλο.

Δείτε τις δηλώσεις της:

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.