Κοινοποίηση


Έχει, δικαίως, χαρακτηριστεί ως “η Μενεγάκη της Κρήτης” και πρόκειται σύντομα να τη δούμε σε νέα εκπομπή στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, ενώ αποτελεί μία από τις πιο ενδιαφέρουσες μεταγραφές της νέας σεζόν.

Ο λόγος την Ιωάννα Μαλέσκου, την ξανθιά καλλονή με το καλλίγραμμο σώμα και την όμορφη διάθεση, που παρουσιάζει την εκπομπή “Καλό Μεσημέρι” στο Κρήτη TV και που αποτελεί ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα τον τελευταίο καιρό.

Η Ιωάννα Μαλέσκου έχει δεχθεί πρόσφατα πολλές προτάσεις από διάφορα κανάλια, προκειμένου να αναλάβει την παρουσίαση εκπομπής, ενώ η ίδια έχει παραδεχθεί πως αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα, χωρίς να διευκρινίσει ποιο θα είναι αυτό.

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν την περιζήτητη, εντυπωσιακή και σέξι παρουσιάστρια να έχει “κλείσει” συνεργασία με τον ΣΚΑΙ και να αναλαμβάνει την παρουσίαση ψυχαγωγκής εκπομπής στην πρωινή – μεσημεριανή ζώνη.

Αναλογιζόμενοι το γεγονός πως η εκπομπή “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα” δεν πρόκειται να συνεχιστεί του χρόνου, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η Ιωάννα Μαλέσκου να αποτελεί το πρόσωπο που θα αντικαταστήσει το εν λόγω πρόγραμμα.

Ποια είναι η Ιωάννα Μαλέσκου

Η ξανθιά καλλονή έχει καταγωγή από την Πρέβεζα, ενώ έχει σπουδάσει Παιδαγωγικά στη Θεσσαλονίκη και στην Κρήτη βρέθηκε ως δασκάλα δημοτικού. Στην πορεία, όμως, την κέρδισε η τηλεόραση.

Τα τελευταία χρόνια κάνει καριέρα στο Κρήτη TV,  ενώ έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τις εκπομπές του Νίκου Μουτσινά που προέβαλλε αποσπασματικά βίντεο από την εκπομή της. 

Πολύ γρήγορα έγινε το “πρόσωπο των ημερών” και χαρακτηρίστηκε “η Μενεγάκη της Κρήτης”. Το τηλεοπτικό κοινό τρέφει μεγάλη συμπάθεια για την ίδια και ανυπομονεί να τη δει στο νέο της εγχείρημα.

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.