Κοινοποίηση


Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου (19/9), πολίτης εντόπισε το αυτοκίνητο της 40χρονης αγνοούμενης που έπεσε και παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του Πάμισου ποταμού, χθες βράδυ στο Μουζάκι της Καρδίτσας, με το πέρασμα της σαρωτικής κακοκαιρίας “Ιανός”.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του mouzakinews, αμέσως ο πολίτης ειδοποίησε την αστυνομία και στο σημείο κατέφθασε η Διοικητής Αστυνόμος, Παλλάντζα Κωνσταντίνα, με αστυνομικούς του ΑΤ Μουζακίου. Η 40χρονη εξακολουθεί να αγνοείται.

Σύμφωνα με τις όσα έχουν γίνει γνωστά, η 40χρονη αγνοούμενη παρασύρθηκε από χείμαρρο με το αυτοκίνητό της, την ώρα μάλιστα που προσπαθούσε να τον διασχίσει. Να σημειωθεί πως στο σημείο υπήρχε Τροχαία, που σταμάτησε τη γυναίκα, ωστόσο η ίδια επέλεξε να περάσει με δική της ευθύνη.

Υπενθυμίζεται ότι ήδη η Θεσσαλία μετρά δύο νεκρούς από το πέρασμα του “Ιανού”, μία ηλικιωμένη γυναίκα και έναν 63χρονο κτηνοτρόφο



Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.