Κοινοποίηση


Φωτ. αρχείου

Οι λιμενικές αρχές ανέσυραν τη σoρό ενός άνδρα 64 ετών, που εντοπίστηκε στην παραλία Δάφνες Πατρών το πρωί της Τετάρτης (7/6).

Ο άνδρας διέμενε σε χωριό έξω από το Αγρίνιο της Αιτωλοακαρνανίας.

Ειδικότερα, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πατρών ειδοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (6/6) από δύο πολίτες, οι οποίοι δήλωσαν ότι είδαν άτομο που ανήκε σε άνδρα να επιπλέει στη θαλάσσια περιοχή του Ρίου.

Εσπευσμένα μετέβησε στο σημείο σκάφος του Λιμενικού, το οποίο επιχειρούσε μέχρι το βράδυ της ίδιας ημέρας.

Οι έρευνες συνεχίστηκαν από την ξηρά, καθώς οι καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν και τα θαλάσσια ρεύματα επέτρεψαν στις αρχές τη σκέψη ότι μπορεί το άτομο μπορεί να είχε απομακρυνθεί από το σημείο της θάλασσας που εντοπίστηκε αρχικά.

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο ενημερώθηκε ότι πtώμα που ανήκει σε άνδρα ξεβράστηκε στις Δάφνες Πατρών. Στη συνέχεια επιβεβαιώθηκε ότι ανήκει σε 64χρονο από την Αιτωλοακαρνανία.

Να σημειωθεί ότι, ο αδελφός του επρόκειτο να δηλώσει την εξαφάνισή του στις αρχές την Τετάρτη (6/6).

Η σορός του 64χρονου μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία για νεκροψiα – νεκροτομή, ενώ η υπόθεση διερευνάται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πατρών.

Οι έρευνες των αρχών αναμένεται να ρίξουν περισσότερο στα αίτια θαvάτου. Σύμφωνα, πάντως, με τις πρώτες εκτιμήσεις, εξετάζεται το ενδεχόμενο να πρόκειται για άντρα που αυτοκτόνησε από τη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου.


Πηγή

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.