Κοινοποίηση


Τι υποστήριξε για τις ώρες που δεν είχε δώσει σημεία ζωής και παρέμενε άφαντος μαζί σάκους που περιείχαν ψηφοδέλτια από το 198ο εκλογικό τμήμα του Ηρακλείου στο 13ο Δημοτικό Σχολείο στον Κατσαμπά.

Παρά τις συνεχείς κλήσεις τόσο από τον δήμο όσο και από την Περιφέρεια Κρήτης στο κινητό του, προκειμένου να δώσει τα αποτελέσματα της σταυροδοσίας των υποψήφιων βουλευτών, ο δικαστικός αντιπρόσωπος δεν απαντούσε και κανείς δεν ήξερε πού βρίσκεται, ούτε είχε παραδώσει τον εκλογικό σάκο.
Ο εν λόγω δικαστικός αντιπρόσωπος, αρχικά έδωσε μέσω tablet τα συνολικά αποτελέσματα του εκλογικού του τμήματος και επικοινώνησε με το ΥΠΕΣ, όμως δεν έχει δώσει αποτελέσματα σταυροδοσίας των υποψηφίων και …έλειπε και ο εκλογικός σάκος.

Πώς εντοπίστηκε:

Ο δικαστικός αντιπρόσωπος επικοινώνησε με εκλογικό τμήμα στο Ηράκλειο Κρήτης, υποστηρίζοντας πως έχει στείλει τηλεγράφημα, οι υπηρεσίες ωστόσο λένε πως δεν το έλαβαν.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο δικαστικός αντιπρόσωπος επικοινώνησε με το Πρωτοδικείο και μεταβαίνει για την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Υπενθυμίζεται πως για τον δικαστικό αντιπρόσωπο που αγνοούνταν είχαν κινητοποιηθεί το Πρωτοδικείο και ο Δήμος Ηρακλείου, ενώ η κ. Μαρία Ραπτάκη από την Περιφέρεια Κρήτης ανέφερε ότι είχαν ενεργοποιηθεί όλα τα διαθέσιμα μέσα για τον εντοπισμό του. Όπως διευκρίνισε η ίδια, ο συγκεκριμένος δικαστικός αντιπρόσωπος εκτελούσε κανονικά τα καθήκοντά του, και ενημέρωνε την πλατφόρμα του Υπουργείου Εσωτερικών κατά τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας.

Το τμήμα που, επίσης, εκκρεμεί στο Ηράκλειο είναι το 198ο, στο 13ο Δημοτικό σχολείο Ηρακλείου, στην οδό Κανάρη 40, στον Κατσαμπά.

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.