Κοινοποίηση


Ένα οικογενειακό δράμα αποκάλυψε η εσπευσμένη εισαγωγή μιας 38χρονης στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ελευθερία», η 38χρονη έπειτα από έντονους πόνους και αιμορραγία μεταφέρθηκε αρχικά σε Κέντρο Υγείας και στη συνέχεια εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Οι γιατροί στο Τμήμα Επειγόντων διαπίστωσαν ότι η αιμορραγία προέρχεται από τοκετό και ότι η 38χρονη αντιμετωπίζει κινδύνους με αφορμή τη σηπτική κατάσταση στην οποία είχε περιέλθει. Έτσι, αποφάσισαν την εισαγωγή της στη Μονάδα Εντατικής θεραπείας όπου παραμένει νοσηλευόμενη σε σοβαρή κατάσταση.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας ερευνώντας την υπόθεση επιβεβαίωσαν τη διάγνωση των ιατρών ότι προηγήθηκε τοκετός αφού, όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια, με πρωτοβουλία τους οικείοι της 38χρονης προχώρησαν στην ταφή του νεογνού, το οποίο, σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν στην ΕΛ.ΑΣ., γεννήθηκε νεκρό.

Με εισαγγελική εντολή αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσής Ασφάλειας μετέβησαν σε αγροτική περιοχή του νομού, όπου οι οικείοι της 38χρονης είχαν θάψει το βρέφος και χθες το μεσημέρι προχώρησαν στην εκταφή. Σύμφωνα με πληροφορίες οι οικείοι σημειώνουν κατηγορηματικά πως το νεογνό γεννήθηκε νεκρό, ενώ η 38χρονη κατά την εξέτασή της από τους γιατρούς ισχυρίστηκε ότι αγνοούσε πως ήταν έγκυος.

Στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης, η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας παρήγγειλε ιατροδικαστική εξέταση για να διακριβωθούν τα αίτια θανάτου του βρέφους ενώ αναμένονταν οι οικείοι να κληθούν για να καταθέσουν, προκειμένου, μεταξύ άλλων, να απαντηθεί και το ερώτημα γιατί προχώρησαν στην εν κρυπτώ ταφή του νεογέννητου.



Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.