Κοινοποίηση


Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ένα 7χρονο κορίτσι στο νοσοκομείο «Παίδων» Αγλαΐα Κυριακού μετά από τροχαίο που είχε με την οικογένειά της στη Νάξο.

Συγκεκριμένα το κορίτσι επέβαινε με την οικογένειά της στο αυτοκίνητο, όταν ο πατέρας της έχασε τον έλεγχο του οχήματος. Κατά τη σφοδρή σύγκρουση του οχήματος σε τοίχο τη ζωή της έχασε η μητέρα της 7χρονη, ενώ τραυματίστηκαν ελαφρά τα μεγαλύτερα αδέλφια της όπως και ο πατέρας.

Η 7χρονη απεγκλωβίστηκε από άνδρες της πυροσβεστικής (μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας της) από τις λαμαρίνες του οχήματος.

Η 7χρονη μετά το σφοδρό τροχαίο νοσηλεύεται διασωληνωμένη στο νοσοκομείο «Παίδων» Αγλαΐα Κυριακού, ενώ σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες βρέθηκε και θετική στο τεστ Covid-19 που έκανε κατά την εισαγωγή της στη ΜΕΘ.

Σημειώνεται πως πλέον σε όλα τα νοσοκομεία γίνονται τεστ για τον Covid-19 στους ασθενείς πριν την εισαγωγή τους στις ΜΕΘ, στην περίπτωση της 7χρονης θα γίνει και δεύτερο τεστ κορωναϊού.



Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.