Κοινοποίηση


Μεγάλη φωτιά ξέσπασε χθες αργά το βράδυ σε διαμέρισμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Οι πυροσβεστικές δυνάμεις με την συνδρομή της ΕΛ.ΑΣ κατάφεραν να απομακρύνουν δώδεκα άτομα από την πολυκατοικία και εξ αυτών οι 10 μεταφέρθηκαν με αναπνευστικά προβλήματα στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή τη στιγμή, νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου δύο ανήλικα παιδιά σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ενώ μια 40χρονη γυναίκα παραμένει διασωληνωμένη. Οι υπόλοιποι επτά πήραν εξιτηρίο και είναι καλά στην υγεία τους.

Η φωτιά ξέσπασε περίπου στις 00:45 σε διαμέρισμα τρίτου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό Σωκράτους, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Πολύ γρήγορα πυκνοί καπνοί «έπνιξαν» την πολυκατοικία και ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις έφτασαν στο σημείο για να σβήσουν τη φωτιά. Στο σημείο και η αστυνομία που ανέλαβε την εκκένωση της πολυκατοικίας.

Η προσπάθεια των πυροσβεστών ήταν εξαιρετικά δύσκολη, καθώς η οδός Σωκράτους είναι πολύ στενός δρόμος και τα πυροσβεστικά χρειάστηκε να σταματήσουν στην Εγνατία, περίπου 100 μέτρα από την πολυκατοικία όπου είχε πιάσει φωτιά το διαμέρισμα.



Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.