Κοινοποίηση


Ο 62χρονος πρώην αξιωματικός της Αεροπορίας, που κλειδώθηκε με τα 2,5 ετών δίδυμα παιδιά του στο αυτοκίνητό του στο Μελισσοχώρι, ανοίγοντας μία φιάλη υγραερίου με σκοπό να αυτοκτονήσει και να σκοτώσει κι εκείνα, παρουσιάστηκε σήμερα, ενώπιον της 5ης ανακρίτριας Θεσσαλονίκης.

«Δεν θα έκανα ποτέ κακό στα παιδιά μου. Το μόνο που ήθελα ήταν να εκφοβίσω και να κάνω τη γυναίκα μου να αλλάξει γνώμη, μετά τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε στα θέματα της επιμέλειας των παιδιών και της επικοινωνίας που θα είχα μαζί τους», ανέφερε ο 62χρονος.

Ο 62χρονος πέρασε την είσοδο των δικαστηρίων στις 11 και μισή, με κατεβασμένο το κεφάλι, αμίλητος, φορώντας κουκούλα και μάσκα που έκρυβαν το πρόσωπό του.

«Το ότι δεν ήθελα να βλάψω τα παιδιά μου αποδεικνύεται από το ότι επέλεξα να πάω έξω από το σπίτι της ώστε να μπορεί να το δει αλλά και το γεγονός ότι είχα φροντίσει να μπαίνει καθαρός αέρας στο αυτοκίνητο από ένα παράθυρο που είχα αφήσει λίγο ανοιχτό», συμπλήρωσε.



Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.