Κοινοποίηση


Αντρας σε κατάσταση «αμόκ» έσπασε τζαμαρία κρεοπωλείου, προκάλεσε ζημιές σε αυτοκίνητα και απείλησε περαστικούς, πετώντας αντικείμενα εναντίον τους, στην περιοχή Ντεπώ της Θεσσαλονίκης.

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα χθες Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη με άντρα σε κατάσταση «αμόκ» να απειλεί περαστικούς και να εκτοξεύει διάφορα αντικείμενα, ακόμη και την τηλεόρασή του, προκαλώντας ζημιές σε κατάστημα και σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Από το μπαλκόνι

Το απίστευτο περιστατικό διαδραματίστηκε επί της οδού Β. Χριστοβασίλη, στην περιοχή Ντεπώ της Ανατολικής Θεσσαλονίκης, όπου ο δράστης απειλούσε από το μπαλκόνι διαμερίσματος περαστικούς και τους πετούσε αντικείμενα όπως μπουκάλια, έπιπλα ακόμη και την τηλεόρασή του.

Ευτυχώς, δεν πέτυχε κανέναν κι’ έτσι δεν προκλήθηκαν τραυματισμοί, παρά μόνο ζημιές σε κρεοπωλείο, του οποίου έσπασε την τζαμαρία, και σε σταθμευμένα αυτοκίνητα, όπως μεταδίδει το grtimes.gr.

Εντρομοι οι περαστικοί απομακρύνθηκαν τρέχοντας και ειδοποίησαν την αστυνομία, ενώ ο άντρας συνέχισε να απειλεί με ρίψη αντικειμένων ακόμη και διερχόμενα αυτοκίνητα.

Αμεσα στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και περιπολικά, καθώς οι κλήσεις που δέχθηκε το κέντρο της Αμεσης Δράσης ήταν δεκάδες.

Τον συνέλαβαν

Οι λόγοι για τους οποίους προέβη σ’ αυτή την πράξη, είναι προς το παρόν άγνωστοι, αν και οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για άτομο που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Οι αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται στο σημείο εξετάζουν μάρτυρες. Συνέλαβαν επίσης τον άντρα που φέρεται να βρέθηκε σε κατάσταση «αμόκ».

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.