Κοινοποίηση


Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα στη Θεσσαλονίκη. Όπως αναφέρει χρήστης του Facebook στην ομάδα “Θεσσαλονίκη – Τα Καλά, τα Στραβά και τα Ανάποδα”, την ώρα που μία 24χρονη βρίσκονταν σε κατάστημα εστίασης και έφευγε από το σημείο, έπεσε μία βαριοπούλα από τον έκτο όροφο πολυκατοικίας.

Η βαριοπούλα μετά την αρχική της πτώση άρχισε να χτυπάει σε διάφορα σημεία κάνοντας γκελ προκαλώντας υλικές ζημιές σε κατάστημα με είδη σουβενίρ. Διαβάστε αναλυτικά τι αναφέρει ο χρήστης του Facebook στην ομάδα Θεσσαλονίκη – Τα Καλά, τα Στραβά και τα Ανάποδα.

“Βαριοπούλα βάρους πέντε κιλών έπεσε από τον έκτο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Στυλιανού Γόνατα.

Παρ’ ολίγον θα θρηνούσαμε μια 24χρονη κοπέλα η οποία αγόραζε κρέπα από κατάστημα ακριβώς στο σημείο πτώσης και για μερικά δευτερόλεπτα έφυγε από το ακριβές σημείο που έπεσε το βαρύ εργαλείο για να μπει εντός του καταστήματος ώστε να πληρώσει.

Η βαριοπούλα μετά την αρχική της πτώση άρχισε να χτυπάει σε διάφορα σημεία κάνοντας γκελ προκαλώντας υλικές ζημιές σε κατάστημα με είδη σουβενίρ. Από θαύμα εκείνη την ώρα δε περνούσε κάποιος απο το σημείο κι έτσι δεν είχαμε τραυματίες. Η τρελή πορεία της βαριοπούλας σταμάτησε, αφού χτύπησε σε άλλα τέσσερα σημεία, ένα μέτρο από το σημείο της αρχικής πτώσης.
Ο αλβανικής καταγωγής εργάτης έντρομος κατέβηκε και μάζεψε το παρά λίγο φονικό αντικείμενο και συνέχισε μετά από λίγη ωρα τις εργασίες του σαν να μην είχε συμβεί τίποτα! Τελικά κανείς δεν είναι ασφαλής όσο υπάρχουν απρόσεκτοι και μπαλκόνια.”



Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.