Κοινοποίηση


Πραγματοποιήθηκε χθες, Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου, ο γάμος μεταξύ της τέως πριγκίπισσας Θεοδώρας Γλύξμπουργκ και του επί ετών συντρόφου της, Μάθιου Κουμάρ, ο οποίος έχει χαρακτηριστεί ως το «κοσμικό γεγονός της χρονιάς».

Οι δυο τους παντρεύτηκαν σε μια όμορφη τελετή στον Μητροπολιτικό Καθεδρικό Ναό της Αθήνας, όπου κηδεύτηκε και ο πατέρας της Θεοδώρας, τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος, ο οποίος είχε κάνει και τον γάμο του με την Άννα – Μαρία στον ίδιο ναό το 1964.

Η τελετή ξεκίνησε στις 17:30, παρουσία 250 περίπου λαμπερών καλεσμένων από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Ανάμεσά τους, διάφορα μέλη βασιλικών οικογενειών από την Ευρώπη, καθώς και αρκετοί celebrities.

«Η Α.Μ. [σ.σ.: Αυτού Μεγαλειότης] Βασίλισσα Άννα-Μαρία και ο κύριος Sam Kumar / η κυρία Yolanda Kumar έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στον γάμο της Πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Matthew Kumar / 28 Σεπτεμβρίου 2024, 17.30 / Ιερά Μητρόπολη Αθηνών, Ευαγγελισμός της Θεοτόκου».

Δείτε τις πρώτες εικόνες από τον γάμο της τέως πριγκίπισσας Θεοδώρας Γλύξμπουργκ:

Αξίζει να σημειωθεί ότι ανάμεσα στις υπέρκομψες παρανύμφους, την παράσταση έκλεψε η ανηψιά της νύφης, Μαρία – Ολυμπία, όπως φαίνεται και μέσα από τις παρακάτω εικόνες:

Ο λαμπερός γάμος της Θεοδώρας Γλύξμπουργκ

Η Σίλια Κριθαριώτη, διάσημη για τις πριγκιπικές της δημιουργίες, ήταν εκείνη που σχεδίασε το νυφικού της Θεοδώρας, ενώ τα βασιλικά στέφανα Cartier που χρησιμοποίησαν ο Βασιλιάς Κωνσταντίνος και η Άννα-Μαρία θα κοσμήσουν το κεφάλι του ζευγαριού στην τελετή. Οι βέρες, φιλοτεχνημένες από τον γνωστό οίκο κοσμημάτων Vourakis, και η ανθοδέσμη, δημιουργία του Studio 7, θα συμπληρώσουν την αριστοκρατική τελετή.

Μετά τον γάμο στη Μητρόπολη Αθηνών θα ακολουθήσει δεξίωση σε γνωστό ξενοδοχείο, ενώ την επόμενη ημέρα θα υπάρξει brunch στα νότια προάστια.

To ζευγάρι επέλεξε να πραγματοποιήσει τον γάμο του στην Ελλάδα, δείχνοντας την αγάπη τους για τη χώρα αλλά και τους στενούς δεσμούς της οικογένειας με τη χώρα. Οι καλεσμένοι, οι οποίοι θα προέρχονται από βασιλικές οικογένειες σε όλη την Ευρώπη, θα φιλοξενηθούν σε πολυτελή ξενοδοχεία της Αθήνας, ενώ η γαμήλια δεξίωση οργανώθηκε σε γνωστό ξενοδοχείο στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.


Πηγή

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.