Κοινοποίηση


Το λιμάνι της Αγγλίας, ο Γιούργκεν Κλοπ και τα παιδιά του, οι εκατομμύρια οπαδοί των Reds γιορτάζουν και αισθάνονται ξανά πως πατούν στην κορυφή του κόσμου.

Όπωςγράφει το Sport24, η Μάντσεστερ Σίτι ηττήθηκε το βράδυ της Πέμπτης με 2-1 από την Τσέλσι στο Λονδίνο και η αποτυχία της αυτή έβαλε ταυτόχρονα τέλος στην κόκκινη κακοδαιμονία, με την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ να κατακτά το 19ο πρωτάθλημα στην ιστορία της (πρώτο από τη θέσπιση της Premier League το 1992) και πρώτο της μετά από το μακρινό 1990.  

Μάλιστα, πανηγυρίζει τον τίτλο συνοδευόντάς τον με ένα τρομερό και ασύλληπτο ρεκόρ αφού τον κατακτά νωρίτερα από οποιαδήποτε άλλη ομάδα στην ιστορία της Premier League: επτά αγωνιστικές πριν από το φινάλε, με το ρεκόρ μέχρι πρότινος να το μοιράζονται οι δύο ομάδες του Μάντσεστερ έχοντας κλειδώσει πρωτάθλημα πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος (το 2000-01 η Γιουνάιτεντ, το 2017-18 η Σίτι).  

  Οι κόκκινοι, που έχουν πετύχει ήδη 102 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις τη φετινή σεζόν, μπορούν να καμαρώνουν επίσης για το γεγονός πως μετρούν 23 σερί εντός έδρας νίκες στο πρωτάθλημα, αριθμός που συνιστά ρεκόρ όχι μόνο στην ιστορία τους αλλά και σε όλη την Premier League. 

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.