Κοινοποίηση


Στιγμές τρόμου έζησαν μία 17χρονη κοπέλα και ένας φίλος της σε παραλία της Φρεαττύδας στον Πειραιά, όταν τέσσερα άτομα τους πλησίασαν για να τους ληστέψουν και αποπειράθηκαν να βιάσουν τη νεαρή.

Ειδικότερα, τέσσερις Αιγύπτιοι, οι οποίοι διαμένουν σε δομές φιλοξενίας, πλησίασαν τα δύο παιδιά και επιχείρησαν να τους ληστέψουν ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, ένας εξ αυτών ασέλγησε σε βάρος της 17χρονης.

Ένας λουόμενος, που είδε τι συνέβαινε και θέλησε να βοηθήσει τα δύο νεαρά παιδιά, δέχθηκε και εκείνος επίθεση από την παρέα των τεσσάρων ατόμων.

Οι τρεις από τους δράστες της επίθεσης συνελήφθησαν λίγο αργότερα κοντά στο σημείο της επίθεσης ενώ ο τέταρτος εντοπίστηκε και συνελήφθη στην δομή φιλοξενίας στον Πειραιά από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ.

Και οι τέσσερις αναγνωρίστηκαν από τα θύματα και κατηγορούνται μεταξύ άλλων για απόπειρα βιασμού, απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης και απόπειρα κλοπής.


Πηγή

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.