Κοινοποίηση


Επτά άνθρωποι, εκ των οποίων οι τέσσερις ήταν παιδιά, σκοτώθηκαν από την κατάρρευση στέγης γηπέδου σε σχολείο της Ταϊλάνδης που επλήγη από καταιγίδα, ανακοίνωσαν σήμερα οι αρχές.

Τα παιδιά ηλικίας 6 ως 13 ετών αθλούνταν την ώρα που τα παρακολουθούσε κοινό στο σχολείο αυτό στην επαρχία Πίσιτ, στη δυτική Ταϊλάνδη.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, καταιγίδα ξέσπασε γύρω στις 18:30 τοπική ώρα (14:30 ώρα Ελλάδος). Καταρρακτώδεις βροχές και σφοδροί άνεμοι προκάλεσαν ξαφνικά την κατάρρευση της στέγης της αθλητικής εγκατάστασης.

18 τραυματίες

Συνολικά 18 άνθρωποι τραυματίστηκαν, ανακοίνωσε το επαρχιακό γραφείο δημοσίων σχέσεων, προσθέτοντας ότι οι τρεις ενήλικες που σκοτώθηκαν από την κατάρρευση της στέγης είναι δύο γονείς και ένας επιστάτης.

Βίντεο που αναρτήθηκε στο Facebook από το τοπικό γραφείο δημοσίων σχέσεων δείχνει συντρίμμια από τη στέγη στο έδαφος.

Αρκετά σπίτια υπέστησαν επίσης ζημιές από την καταιγίδα στην περιοχή Σαμ Νγκαμ, στην οποία βρίσκεται το σχολείο, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Το περιστατικό σημειώθηκε καθώς στην Ταϊλάνδη αρχίζει η εποχή των μουσώνων. Ισχυρές βροχοπτώσεις αναμένονται στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας τις επόμενες μέρες.

Τη γειτονική Μιανμάρ σάρωσε πρόσφατα ο τυφώνας Μόκα, προκαλώντας τον θάνατο 145 ανθρώπων.

Οι προδιαγραφές ασφαλείας και συντήρησης των κτιρίων είναι ενίοτε ανεπαρκείς στην Ταϊλάνδη και η κατάρρευση κτιρίων δεν είναι κάτι το σπάνιο.



Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.