Κοινοποίηση


Μπήκε στο αεροπλάνο να πάει στην Κενόσα του Ουισκόνσιν αν και ο εκεί δήμαρχος είπε ουσιαστικά ότι μάλλον θα έπρεπε να αναβάλλει την επίσκεψή του.

Ο Ντόναλντ Τραμπ όμως δεν είναι ο τύπος που θα ακούσει τη φωνή της λογικής. Το απέδειξε και με τα λεγόμενά του κατά τη διάρκεια της πτήσης όταν για μία ακόμη φορά επιτέθηκε στον Τύπο, λες και τα ΜΜΕ έχουν δημιουργήσει τη σύγχρονη δυστοπία κάτω από την οποία ζει η Αμερική τους τελευταίους μήνες.

“Θα ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα αν είχαμε έναν έντιμο Τύπο στη χώρα μας. Αλλά ο Τύπος είναι ανέντιμος και θα έπρεπε να ντρέπεται γι’ αυτό. Τα ΜΜΕ τροφοδοτούν αυτήν την κατάσταση, περισσότερο ακόμα και από τον Τζο Μπάιντεν” είπε ο Τραμπ σ’ ένα ακόμη λεκτικό κρεσέντο.

Είχε και συνέχεια όμως: “Πολλοί άνθρωποι δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που συμβαίνει στη χώρα μας. Δεν μπορούν να καταλάβουν τι γίνεται σ’ αυτές τις πολιτείες στις οποίες εξουσιάζουν οι Δημοκρατικοί. Γι’ αυτό πάω σήμερα στο Ουισκόνσιν. Και κρατήστε και αυτό. Οταν έφτασε η Εθνική Φρουρά, όλα τελείωσαν”.

Λέξη, φυσικά, για τις επιδρομές ακροδεξιών οπαδών με όπλα που στοίχισαν ζωές στην Κενόσα.

Είχε και άλλο αγαπημένο θέμα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού ο Τραμπ. Υπόσχεθηκε ότι θα βοηθήσει τις αμερικανικές αεροπορικές εταιρίες να ανακάμψουν και να αποφύγουν τις απολύσεις. Πως; Ο πρόεδρος δεν μπήκε στον κόπο να το γνωστοποιήσει…

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr



Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.