Κοινοποίηση


https://www.news247.gr/img/7578/7651049/117000/fb1200/1200/ioanna.jpg

Στο Θριάσιο Νοσοκομείο έχουν μεταβεί για ακόμη μία φορά οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών σε μία ακόμη προσπάθεια να μιλήσουν με την 34χρονη Ιωάννα που έπεσε θύμα επίθεσης με βιτριόλι από μία άγνωστη μέχρι στιγμής γυναίκα, στην είσοδο του κτιρίου της εργασίας της, στην Καλλιθέα.

Στόχος τους είναι να καταφέρουν σήμερα να την πείσουν να κάνει μία αναδρομή σε γεγονότα και πρόσωπα, αλλά και να δει φωτογραφίες και βιντεοληπτικό υλικό με την ύποπτη που θεωρούν ότι έχουν καταγράψει κάποιες από τις κάμερες της περιοχής και έχουν καθαρίσει τις εικόνες αυτές στο μέτρο του δυνατού τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Σκοπός είναι να μπορέσει να τους πει αν όντως ήταν το πρόσωπο εκείνο που της επιτέθηκε και αν ναι, αν είναι σε θέση βλέποντάς την ξανά να κάνει συνειρμούς που θα μπορούσαν να τους βοηθήσουν στο έργο τους.

Η ίδια προσπάθεια έγινε και προχθές όμως δεν κατέστη δυνατό να πάρουν απαντήσεις οι αστυνομικοί καθώς επιδεινώθηκε η ψυχολογική της κατάσταση και ξέσπασε σε κλάματα με αποτέλεσμα να αναβάλουν για ακόμη μία φορά την προσπάθειά τους.

Την επόμενη ημέρα χρειάστηκε να υποβληθεί σε έναν νέο γύρο θεραπειών με σταγόνες στα μάτια, καθώς πονούσε πολύ και έτσι οι αστυνομικοί επέστρεψαν ξανά σήμερα το απόγευμα στο νοσοκομείο και οι προσπάθειές τους βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ο κύκλος των υπόπτων ατόμων που φαίνεται να είχαν κίνητρο και δεν υπερβαίνει τα πέντε, παραμένει ως έχει, με κάποιες περιπτώσεις να συγκεντρώνουν περισσότερο το ενδιαφέρον των Αρχών και ενδεχομένως από τις απαντήσεις των εταιρειών της κινητής που ήδη έχουν ξεκινήσει και αναλύονται να μπορέσουν να εντοπίσουν τυχόν στίγματα ή συνομιλίες σε επίμαχα σημεία και ώρες με ελπίδα οι αστυνομικοί να μπορέσουν να «κλειδώσουν» σε συγκεκριμένο άτομο.

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.